Парк "Лаута" е новата звезда на Пловдив - любимо място за

...
Парк "Лаута" е новата звезда на Пловдив - любимо място за
Коментари Харесай

Как Костадин Димитров премести Рожен в Лаута

Парк "Лаута " е новата звезда на Пловдив - обичано място за разходки, спорт, за детски смях, а към този момент и за просвета. 

"Важно е да се помни от какво място превърнахме парка в едно от най-посещаваните кътчета в града. Преди 6 години през него мъчно се минаваше, а в този момент отвред наподобява на европейски парк ", показа не без горделивост кмета на регион "Тракия " Костадин Димитров пред Plovdiv24.bg  в огромното си годишно интервю-равносметка .
А паркът освен не стопира да пораства, само че се утвърждава и като желана различна сцена за огромни културни прояви. Така тази година, с цел да се развихрят по алеите и поляните на "Лаута ", дойдоха някой от най-големите майстори на балканската скара за първия Plovdiv mezi фестивал.

Безспорната емблема на "Лаута " (a и на района) обаче е Народен събор "Пловдив ". 

"Радвам се, че откакто се зароди концепцията за него успяхме да го превърнем в едно от емблематичните мероприятия на града ", съобщи районният кмет, обещавайки още изненади за изданието през 2018-та година.

А по какъв начин тъкмо ще се случва през новата година в региона като цяло; за пътищата, ремонтите, асфалта и тротоарите, за упования многоетажен паркинг, който би трябвало да се вдигне в "Тракия "; за взрива на строителство в региона, за санирането и за какво сега действително се работи единствено по два блока - чуйте в огромното изявление на Plovdiv24 с Костадин Димитров.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР